Nyheter

Trapphus- renoveringen är på gång

Som ni säkert redan har iakttagit har trapphusrenoveringen kommit igång. De första dörrarna till allmänna rum har utbytts och idag kom de nya postlådorna som monterats på väggen intill utgångsportarna. Här kommer lite mer information om det som kommer hända under nästa tiden:

  • Alla lägenheter kommer få sin nya brevlåda försedda med namn och lägenhetsnummer och alla får nyckeln till brevlådan.
  • Sedan börjar bytet av lägenhetsdörrar. Kom ihåg att alla redan borde ha lämnat in nyckeln (eller en lapp med kontaktuppgifter för de som kommer vara hemma vid bytet). Det är viktigt, om det saknas en nyckel vid planerad tillfället kommer alla arbeten att skjutas upp. Alla kommer få en lapp i brevinkastet med dag och tid av dörrbytet, så ni vet när det gäller eran dörr. Information om allt man måste göra innan dörren byts ut har ni redan fått på lapp. Efter bytet skulle det vara bra att ni städer bort dammet som kan samla sig på listorna (dörrspeglarna på utsidan av dörren). Kommer dammet i kontakt med fuktighet kan det hela blir fast.
  • När alla dörrar är klara blir dem kontrollerat för att säkerställa att allt är som det ska innan målningsarbeten börjar.
  • Under målningsarbeten är det viktigt att trappuppgångarna är helt tumma och att ytterdörrarna är stängda så att värmen stannar och färgen kan torka.
  • Det kommer dessutom att stå en check-in-box i gården där arbetarna registrerar sin arbetstid, bara för den som undrar vad det kan vara.

Vi hoppas att allt går smidigt och tackar för samarbetet.

\\ styrelsen